Integritetspolicy

 

Behandling av personuppgifter

Nordanågården sparar aldrig mer personuppgifter än vad som är nödvändigt för att leverera tjänster och produkter samt för att du ska kunna ta del av våra nyhetsbrev, göra förfrågningar via våra kontaktformulär samt för att bli fakturerad.

Alla uppgifter sparas säkert och aldrig längre än nödvändigt. Du äger alltid ”rätten att bli glömd” genom att kontakta oss på vår info mail, info@nordanagarden.se och be oss plocka bort dig från våra system helt eller delvis.

Vi ger aldrig ut uppgifter till tredje part.

Kategorier av personuppgifter vi samlar in
De uppgifter du lämnar till oss är data som du aktivt tillhandahåller oss genom att exempelvis: fylla i kontaktformulär, beställa produkter och tjänster, registrera & prenumerera på vårt nyhetsbrev.

För personer sparar vi endast namn, mailadress, kontaktväg och i vissa fall telefonnummer.

Hur länge vi behåller din personliga information
Vi sparar endast dina personuppgifter så länge det är relevant för det syfte som det ursprungligen samlades in för. Information kring hur länge vi behandlar dina personuppgifter kommer att ges till dig när vi samlar in dem och erhåller ditt samtycke.

 

Hur kontaktar du oss?

Om du har några frågor angående denna integritetspolicy, vår behandling av person- uppgifter eller vill kontakta oss angående dina personuppgifter, hör av dig till oss på e-post info@nordanagarden.se

Värdshuset Nordanågården
Nordanå, 931 21 Skellefteå
Tel: 0910-533 50
E-post: info@nordanagarden.se